Ben jij op zoek naar aan leuke baan als marketeer en social media medewerker? Wij zoeken collega’s die naast hun studie of als starter bij ons aan de slag willen.

Prusa3d als onderdeel van Meer3D verkoopt de beste 3D printers binnen de Benelux. Wij helpen onze klanten graag verder om meer te doen met 3d printen. Prototypes, behuizingen en kleinschalige productie zijn voorbeelden van huidige toepassingen van 3D printen. Een groot gedeelte van onze potentiele klanten vindt het moeilijk om concrete stappen te maken binnen 3D printen.  Jij kunt ons helpen om deze boodschap uit te dragen.  Je werkt in een leuk klein team waar je veel leert en waar je inzet wordt gewaardeerd.

Wie zoeken we:
Je weet alles van social media en weet precies hoe alle platforms zoals Instagram, Facebook, Snapchat, Youtube etc. werken. Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om mensen (influencers/ andere bedrijven) te benaderen voor samenwerkingen. Alle vragen en reacties die binnenkomen via social media beantwoord je enthousiast of stuur je door. Je vindt het leuk om content te verzamelen en te creëren en je vindt het leuk om korte teksten te schrijven. Je hebt affiniteit met techniek en schuwt de camera niet.

Wat doe je?

  1. Marketing kalender beheren en nieuwsbrieven maken
  2. Filmpjes maken over 3D printen (met ondersteuning van onze 3D printer experts)
  3. Doen van voorstellen voor samenwerkingen met influencers en contact onderhouden
  4. Deelnemen aan beurzen
  5. Organiseren van vlogs
  6. Schrijven van blogs
  7. Adviseren over passende Communicatiekanalen

Je krijgt veel vrijheid en er wordt geluisterd naar jouw ideeen en visie.

Overige informatie

Deze baan is parttime (10-32 uur) en eventueel te combineren met je studie. Flexibele werktijden mogelijk.

Soort dienstverband: Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd

Salaris: €300,00 tot €1.500,00 /maand

Opleiding:

  • MBO (Aanbevolen)